Jdi na obsah Jdi na menu
 


Cesty a silnice na Dolíně

8. 2. 2013

Pozemní komunikace v naší obci jsou již dlouhodobě problémem, který stále čeká na své řešení. Objektivní důvody a rozpočet města, mají za následek současný stav, který je znám každému, kdo v naší obci žije. Nezbývá než doufat a čekat, že po dokončení kanalizace, se schválí projekt na dlouhodobé řešení a zlepšení stavu komunikací na Dolíně.

Chci ale touto cestou poděkovat za osobní a aktivní přístup ze strany Technických služeb města Slaného, zejména vedoucí provozu I paní Ireně Paurové, která se postarala o vyřešení špatného stavu komunikace, který vznikl po položení kanalizace, nezpevnění cesty a následně deformaci mělkého podloží a povrchu.

Řešení to není sice trvalé, ale to v možnostech TS Slaný ani není.

V této složce bude časem fotogalerie aktuálního stavu pozemních komunikací na Dolíně, která přispěje k lepší orientaci a potřeb jejích obyvatelů. Fotogalerii doplním o celou obec a následně i informace, kteří majitelé nemovitostí již mají zřízenu kanalizační přípojku, protože by to mohlo pomoci v harmonogramu případné rekonstrukce komunikace, aby se do ní zase nemuselo kopat. Jak jsme to již poznali s plynem, elektrikou a nakonec kanalizací.

Martin Lisec

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář